Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

ARIES MEDISHOP BRATISLAVA

 

 

 

Športujte zdravšie so značkou ROYAL BAY

 

 

Príjemné aprílové počasie so sebou už tradične prináša aktívnejší životný štýl, športové plány ako aj aktivity v prírode. Výdajňa zdravotnických pomôcok ARIES MEDISHOP Bratislava, ktorú prevádzkuje český výrobca zdravotnej kompresie Avicenum a športovej kompresie ROYAL BAY, Vás s prichádzajúcou jarnou a letnou sezónou chce podporiť vo Vašich pohybových aktivitách!

 

 

 

Športujte zdravšie, športujte so špeciálnou ZĽAVOU 20 % na športové kompresné produkty ROYAL BAY! Odborný personál výdajne Vám ochotne poradí pri výbere typu správnej športovej kompresie a určení správnej veľkosti produktu. Zľava vo výdajni platí do 14.4.2019. Navštívte ARIES MEDISHOP Bratislava na Obchodnej 12, máme pre Vás otvorené každý pracovný deň od 7:30 do 18:30 a  v sobotu od 8:00 do 12:00.

 

 

 

Kompletnú ponuku produktov ROYAL BAY máme tiež v ponuke na našom e-shope ARIES MEDISHOP, kde si  ZĽAVU 20 % môžete uplatniť do 7.4.2019, kedy je Svetový deň zdravia! Preto neváhajte a vyberte si produkty z tejto ponuky hneď teraz a v košíku vložte kód: obchodna12

 

 

 

Tešíme sa na Vás a radi Vám odborne poradíme!

 

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri