Obchodná ulica - koláž

Ozeta

web:www.ozeta.sk/
tel:0907 547 858
email:info@ozeta.sk
fax:
adresa:Obchodná ul.40
OZETA je významnou slovenskou značkou pôsobiacou na domácom trhu už od roku 1939. Nadviazala na tradíciu kvalitnej značky pánskych odevov pôvodne vyrábaných spoločnosťou Ozeta v Trenčíne. Výroba pánskych oblekov, ale i dámskej konfekcie, plášťov a oblečenia na voľný čas sa v súčasnosti realizuje v závode v Topoľčanoch, ktorý je najväčším výrobcom pánskej konfekcie na Slovensku.  viac >

OZETA je významnou slovenskou značkou pôsobiacou na domácom trhu už od roku 1939. Nadviazala na tradíciu kvalitnej značky pánskych odevov pôvodne vyrábaných spoločnosťou Ozeta v Trenčíne. Výroba pánskych oblekov, ale i dámskej konfekcie, plášťov a oblečenia na voľný čas sa v súčasnosti realizuje v závode v Topoľčanoch, ktorý je najväčším výrobcom pánskej konfekcie na Slovensku. Svojou výrobnou kapacitou a obchodným prepojením sa radí k významným výrobcom v rámci Európy. Väčšina jeho produkcie smeruje k zákazníkom do západnej Európy, pričom najsilnejšími odbytiskami sú Nemecko, Holandsko, škandinávsky trh, Rakúsko a Anglicko. Postavenie na domácom trhu si značka upevňuje prostredníctvom vlastnej maloobchodnej siete.

 

Svoju novú éru začala OZETA v marci 2012 s cieľom etablovať sa na trhu a skĺbiť výrobný závod s predajnou sieťou. V priebehu roka bolo do tohto cieľa investovaných viac ako milión eur. Výsledkom boli nové značkové predajne na lukratívnych miestach, v dôsledku čoho sa OZETA stala najväčšou maloobchodnou sieťou svojho druhu na Slovensku. Vytvorili sa nové pracovné miesta, maloobchod a výrobný závod aktuálne zamestnáva 450 zamestnancov. K dnešnému dňu značka ponúka svoj kvalitný sortiment v sieti vlastných predajní. Ich počet naďalej dynamicky rastie aj vďaka spolupráci s partnermi na báze franchisingových licencií.

 

Sieť značkových predajní ponúka precízne spracované vysoko-kvalitné odevy pre pánov i dámy z materiálov svetových značiek. V snahe maximálne vyhovieť požiadavkám zákazníka je v ponuke aj exkluzívna služba šitia na mieru.

 

Správny výber oblečenia považujeme za umenie, ktorým človek vyjadruje svoju osobnosť, svoje ambície, názory, prezentuje svoju náladu a v neposlednom rade šarmantne dementuje svoj rodný list. Zastávame názor, že elegancia je krásou, ktorá nevymizne. Medzi hlavné hodnoty značky OZETA patria kvalita, nadčasové strihy a služby klientom na vysokej úrovni.

Pondelok10:0018:00
Utorok10:0018:00
Streda10:0018:00
Štvrtok10:0018:00
Piatok10:0018:00
Sobota10:0013:00
Nedeľazatvorené
Akcie & zľavy Fotogaléria
Späť
Dopredu
Kde nás nájdete
Zaslať dopyt
Meno:
E-mail:
Správa:
Antispam:Captcha
 Odoslať
REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri