Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Novinky

CCC

 

 

 

 

Ako prežiť život bez obmedzení? Vykročte tou správne obutou nohou!

 

 

Topánky nie sú vždy symbiózou praktickosti a komfortu. Čo na nohy ak namiesto auta či MHD volíte bicykel, alebo kolobežku? Prinášame pár tipov pre vás – aktívne ženy. 

 

 

 

Pozná to každá z nás – nájsť obuv, ktorá by s nami dokázala držať krok sa niekedy zdá byť nadľudskou úlohou. Nie je všetko zlato, čo sa blyští, a to platí aj v prípade obuvi. Pokiaľ patríte k spontánnym tvorom, ktoré neznášajú plánovanie a rady sa nechajú prekvapiť každou novou minútou, tenisky budú pre vás tou najsprávnejšou voľbou.

 

 


Tenisky sa stali súčasťou „botníka“ takmer každej ženy. Nosia ich aj tie, pre ktoré je šport veľkou neznámou a maximálnu úroveň potenia dosiahnu pri honbe za zľavami. Tenisky sú v súčasnosti stelesnením slobodného života, sily a kreativity.  Vyskúšajte napríklad po odchode z kancelárie vymeniť lodičky za pohodlné tenisky. Spojenie pracovného kostýmu a trendy športovej obuvi? Prečo nie.

 

 


Rozhodnutie, s čím budete kombinovať vaše tenisky, je len na vás. Fantázii a odvahe sa medze nekladú, a preto si môžete tenisky obuť s čímkoľvek od volánikových letných šiat, cez kultové malé čierne, až po business casual.

 

 


Inšpirujte sa najnovšími módnymi trendmi CCC na www.ccc.eu alebo navštívte kamenné predajne. 

 

 

 

Tešíme sa na vás!

 

 

 

 

Viac o tejto prevádzke nájdete TU!

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri