Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

Nakupujte teplé svetre, zimné bundy či kabáty za skvelé ceny! 

 

 

Nižšie teploty, vietor alebo dážď - dni sú čoraz sychravejšie a chladnejšie, čo si vyžaduje väčší počet vrstiev a teplejšie oblečenie. Jeseň je v plnom prúde, takže je najvyšší čas vyzbrojiť sa poriadne hrejivou a pohodlnou výbavou. Nenechávajte nič na náhodu a zahaľte sa s H&M do štýlových búnd či kabátov a pohodlných mäkučkých svetrov! Užívajte si jeseň naplno v moderných kúskoch, ktoré zvládnu aj nepriaznivé počasie. V H&M sme si pre vás pripravili širokú ponuku svetrov či búnd v dámskom a pánskom oddelení. 

 

 

 

Osviežte si váš jesenný šatník pohodlnými úpletmi od 22,99 EUR. Bude tento rok vaším favoritom rolák, klasický sveter alebo kardigán? Široká ponuka nadčasových kabátov a búnd na vás čaká v predajniach a online už od 32,99 EUR. Siahnite po bunde z umelej kožušiny, dlhej vatovanej bunde s kapucňou alebo pletenom kabáte. Čakajú na vás neutrálne zemité odtiene, ale aj extravagantné vzory či výraznejšie farby!

 

 

 

Pripravte sa na chladnejšie dni a vychutnávajte si jeseň so štýlom aj v pánskom oddelení! V predajniach na vás teraz čakajú svetre, roláky či pulóvre už od 15,99 EUR.Pripravili sme si pre vás aj množstvo štýlových kabátov a búnd - vyberiete si páperovú alebo kožušinovú? U nás ich kúpite už od 32,99 EUR. Nechýbajú ani klasické kabáty či zateplené parky v cenách od 44,99 EUR. Vyberte si vaše obľúbené kúsky v predajniach alebo online!

 

 

 

 

Mäkučké svetre, pohodlné bundy či vlnené kabáty – vyberte si v predajniach a online spoľahlivých spoločníkov do chladného počasia!


 

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri