Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

Leto v pohybe!

 

Ste pripravená poriadne sa rozhýbať a zapotiť? V lete to môže byť niekedy ťažšie - predsa, oddych pod horúcim slnkom či pri vode býva o čosi lákavejší. No pocitu po dobrom behu, posilňovaní s činkami či po hodine boxu sa nevyrovná nič! Dajte si s nami do tela a užívajte si pohyb plnými dúškami. S novou športovou kolekciou v dámskou oddelení to bude hračka.  

 

 

Cíťte voľnosť pri každom pohybe a zdolajte akúkoľvek výzvu s našim novým športovým oblečením. Pohodlie je u nás na prvom mieste! Funkčné materiály v bezšvovom inteligentnom dizajne zaručia maximálny komfort. Legíny, tričká, mikiny či podprsenky v praktických farbách a vzoroch, tenisky, ktoré zaručia stabilitu či doplnky ako čelenka alebo návleky - to všetko na vás už čaká v oddelení pre dámy. K zakúpeniu práve teraz v predajniach & online.
 

 

 

Od štvrtka do nedele máme pre vás v predajniach H&M špeciálnu ponuku. Kúpte tri zľavnené produkty a zaplaťte len za dva! Vyberte si od 26. do 29. júla tri produkty z výpredajov a pri pokladni zaplatíte len za dva! Ponuka je dostupná iba v kamenných predajniach, nie online.

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri