Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

Sprievodca džínsovinou & nová detská športová kolekcia

 

Trend, ktorý nikdy nezostarne a neomrzí? Jednoznačne džínsy! Ako sa v nich však vyznať? Čo znamená “extra flare”, “skinny” alebo “straight” strih? Ako nosiť úzke džínsy, s čím skombinovať široké a komu sa hodia rovné? Môže sa kombinovať džínsovina s džínsovinou? A čo farba? Vybrať si tmavé alebo svetlé? Džínsy budú vždy dôležitou súčasťou našich šatníkov. Dali sme si za úlohu zjednodušiť vám ich nakupovanie! Pozrite si nášho nového sprievodcu džínsovinou pre dámy, pánov a deti na hm.com a nájdite si váš dokonalý strih či farbu!

 

 

Pripraviť sa, pozor, štart - v detskom oddelení práve pribudla nová športová kolekcia! Rozhýbte sa spoločne s nami a užívajte si voľnosť pri každom pohybe. Pohodlné elastické tkaniny a jednoduché strihy sú pre aktívne dni ako stvorené. Farebné legíny, tričká a mikiny z funkčného materiálu či pohodlné tenisky na vás už čakajú v oddelení pre deti. Behajte, skáčte, bláznite sa naplno s detskou športovou kolekciou. K zakúpeniu práve teraz v predajniach & online.
 

 

 

Okrem nových kolekcií pokračujú v predajniach H&M a online aj naďalej letné výpredaje! Navštívte naše predajne a príďte si vybrať zo štýlových letných produktov so zľavou až do -70%. Čaká na vás ešte viac produktov za ešte nižšie ceny. Odneste si nový kúsok či doplnok do šatníka za skvelú cenu. 

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri