Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Novinky

 

 

Jar sa pomaly blíži a dni plné slnečných lúčov sú to čo nevidieť. S príchodom novej sezóny je čas osviežiť si opäť šatník a vniesť do neho niekoľko módnych kúskov! Skúste to s aktuálne najhorúcejším trendom novej sezóny- džínsovinou!

 

 

Pripravili sme si kolekciu pre dámy či pánov, ale aj pre našich najmenších! Práve teraz ju nájdete v kamenných obchodoch či online a vyberáte z množstva módnych produktov. Od naoko obnosených materiálov až po autentické strihy s nádychom rokov osemdesiatych. Túto sezónu sa budú nosiť klasické modré džínsy v kombinácii s jemnými pastelovými farbami — stačí pár základných kúskov, ktoré majú šmrnc a dokonalý jarný styling je na svete.

 

 


Džínsy doplňte ľahučkou bomberou a teniskami alebo zvoľte teplákovú mikinu a nestarnúcu džínsovú bundu. Pre dámy sú v kurze čo najjednoduchšie topy, ktoré podtrhnú ženské krivky a páni si zase môžu zvoliť voľné tričká z príjemných a kvalitných materiálov.
 


A nezabúdajte, ešte tento víkend nakupujete vďaka špeciálnemu Facebook kupónu v kamenných predajniach s perfektnými zľavami! Čím viac u nás nakúpite, tým väčšiu zľavu od nás obdržíte! Príďte si do kamenných predajní H&M vybrať do devätnásteho februára Vaše nové obľúbené kúsky a odneste si ich so zľavou až do -20%.
Tešíme sa na Vás!

 

 

H&M
hm.com

 

Pre viac informácií o prevádzke kliknite tu.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri