Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

 

 

Už viete, akými módnymi trendmi sa necháte zlákať počas jari?  V H&M máme pre Vás pripravených množstvo horúcich noviniek, ktoré Vám sadnú ako uliate.

Od praktických nohavíc, cez rafinované šaty, až po nápadité doplnky. Nezabúdame však ani na klasiku v podobe džínsoviny, ktorá by túto jar nemala chýbať v žiadnom šatníku- či už malých alebo veľkých!

Zamerali sme sa na detaily a základné denimové kúsky v podobe džínsov či košele sme ozvláštnili rozstrapkaným lemom. Kúsky majú jemne obnosený efekt a sú doplnené o rôzne efektné záplaty, ktoré im dodajú ten správny šmrnc. Farebne dominuje svetlejšie prevedenie džínsoviny, kolekcia pôsobí vzdušne a to pravé si v nej nájdu nielen dámy či páni, ale aj naši najmenší!


Pripravte teraz Váš šatník na jarné dni spoločne s nami a zadovážte si všetky tieto skvelé svieže kúsky z najnovšej kolekcie s perfektnou zľavou! Čím viac u nás nakúpite, tým väčšiu zľavu od nás obdržíte. Je to úplne jednoduché! Príďte si do kamenných predajní H&M vybrať do devätnásteho februára Vaše nové obľúbené kúsky, ukážte pri pokladni zľavový kupón z nášho Facebooku a odneste si Váš celý nákup za skvelú cenu.

 

 

 

Pri nákupe nad 35€ od nás dostanete zľavu 15%,

pri nákupe nad 50€ sa môžete tešiť na zľavu 20%.

Nezabúdajte, že ponuku je možné uplatniť len v kamenných predajniach, nie online. Neplatí na už zľavnený tovar, ani v kombinácii s inými ponukami či zľavami. Neplatí na nákup darčekových kariet.
Tešíme sa na Vašu návštevu!

 

H&M
 

 

Pre ďalšie informácie o prevádzke kliknite tu.

 

 

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri