Obchodná ulica - koláž

ARIES MEDISHOP BRATISLAVA

web:www.ariesmedishop.sk
tel:+421 252 635 441
email:bratislava@aries.eu
fax:
adresa:Obchodná ul. 12, Bratislava
Postaráme sa o vás a vaše zdravie. Srdečne vás pozývame do našej predajne zdravotníckych pomôcok ARIES MEDISHOP na Obchodnej 12. V NAŠOM ARIES MEDISHOPE PONÚKAME: pomôcky pre inkontinenciu, zdravotnú obuv a ortopedické vložky, kompresívne pančuchy Avicenum, pomôcky pre diabetikov, ortopedické a rehabilitačné pomôcky, tlakomery, športové kompresné, produkty ROYAL BAY® a oveľa viac...  viac >

ARIES, a.s. je českou rodinnou spoločnosťou. Vznikla v roku 1991 a patrí k najväčším výrobcom kompresívneho tovaru v ČR. Maloobchodná sieť zdravotníckych pomôcok ARIES MEDISHOP je dôležitou súčasťou portfólia firmy.

 

       

 

DOBRÉ POMÔCKY PRE ZDRAVIE
Aby ste sa na zdravotnícke pomôcky mohli spoľahnúť, musia byť kvalitné. Práve také nájdete u nás. A pokiaľ máte pre nás dobrý nápad, radi sa necháme inšpirovať. U nás o sortimente nerozhodujú dodávatelia so svojimi zľavami, ale zákazníci so svojimi skúsenosťami.

 

DOBRÉ SLUŽBY PRE ZDRAVIE
Zdarma Vám zmeriame krvný tlak, pulz a chodidlo. Sme špecialisti na kompresívnu terapiu kŕčových žíl. Premeriame Vám končatiny a naučíme Vás ako sa kompresívne pančuchy obliekajú. Poznáme svoj odbor a náš vzdelaný a príjemný personál je pripravený byť Vám oporou pri hľadaní toho najlepšieho riešenia.

 

DOBRÝ OBCHOD PRE ZDRAVIE
V priestoroch našej výdajne nájdete hygienickú skúšobnú kabínku, miesto pre odpočinok s pohárom vody, vkusné a čisté prostredie zdravotníckeho zariadenia.

 

DOBRÉ VECI PRE ŠPORT
Zdravotnícke pomôcky bežne navštevujú športoví nadšenci aj profesionáli. Okrem kvalitných bandáží a športových vložiek do obuvi ponúkame moderné pomôcky: kineziologické tejpy, regeneračnú kozmetiku a kompletný sortiment kompresných podkolienok a návlekov značky ROYAL BAY®.

Pondelok07:3018.30
Utorok07:3018.30
Streda07:3018.30
Štvrtok07:3018.30
Piatok07:3018.30
Sobota08:0012.00
NedeľaZatvorené
Akcie & zľavy
Fotogaléria
Späť
Dopredu
Zaslať dopyt
Meno:
E-mail:
Správa:
Antispam:Captcha
 Odoslať
REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri