Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

ARIES MEDISHOP BRATISLAVA

 

 

 

Nohy pri športe ako v bavlnke!

 

 

Milujete letné slnečné dni a ste celé dni vonku? Športujete cez prázdniny ako o život? Beháte, bicyklujete, preháňate korčule, alebo sa vydávate na dlhé túry?

 

 


Česká športová značka ROYAL BAY® Vaše nôžky oblečie na každú takúto aktivitu do skvelých funkčných ponožiek!

 

 

 

 

Vyrážate na trek v horách a potrebujete celodenný komfort? Siahnite po modely ROYAL BAY® Trek. Jedná sa o model veľmi vysokého strihu, čo v trekových členkových topánkach oceníte. Ponožky majú vymäkčenia na namáhaných častiach špičky aj päty, ale aj po celej dĺžke chodidla. Svojou kompresiou ponožky dobre priľnú k nohe a nijako sa nezhŕňajú, pretože pre dlhú túru nie je horšieho nepriateľa ako zhŕňajúce sa ponožky.

 

Štyri veľkosti, univerzálne farebné prevedenie, cena: 15 EUR

 

 

 

 

  

 

Potia sa Vám v lete nohy a potrebujete, aby mohli "dýchať"? Potom Vám môžeme odporučiť materiálovo odľahčený model ponožiek ROYAL BAY® Air, ktoré sú vítaným doplnkom leta. Vyberať môžete z nízkeho členkového (LOW-CUT) alebo štandartného (HIGH-CUT) strihu, každý podľa svojej preferencie. Nízky strih privítate na ranné výbehy, vyšší strih napríklad do in-line korčúľ na podvečernú jazdu.

 

Štyri veľkosti, štyri farebné varianty, dva strihy, cena low-cut: 13 EUR, cena high-cut: 15 EUR

 

 

 

 

 

Ste klasik? Siahnite po funkčnej celoročnej ponožke ROYAL BAY® Classic, ktorá je univerzálna športová ponožka na celý rok. Klasici sa držia aj klasických farieb, preto oba strihy nájdete v bielej, čiernej a červenej farbe. Podržia priehlavok, ochránia Achillovu šľachu, premasírujú chodidlo - jednoducho skvelý pomocník.

 

Štyri veľkosti, tri farby, 2 strihy, cena low-cut: 12 EUR, cena high-cut: 14 EUR

 

 

 

 

Ste blázon do farieb? A čím viac krikľavejšie sú, tým spokojnejší ste? Siahnite po ponožkách ROYAL BAY® Neon, svojimi vlastnosťami sú totožné s ROYAL BAY® Classic, ale tie žiarivé neónové farby! Tie Vás jednoducho dostanú a navyše sa budete môcť krásne zladiť do farieb svojho športového outfitu. 

 

Štyri veľkosti, štyri farvy, 2 strihy, cena low-cut: 12 EUR, cena high-cut: 14 EUR

 

 

 

 

Personál výdajne Vám ochotne pomôže s výberom. ARIES MEDISHOP Bratislava na Obchodnej 12 má pre Vás otvorené každý pracovný deň od 7:30 do 18:30 a  v sobotu od 8:00 do 12:00. 

 

 

 

 

 

Tešíme sa na Vás a radi Vám odborne poradíme!

 

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri