Obchodná ulica - koláž

Chockdee – Thai Massage & Spa

web:www.thanida.sk
tel:00421 948 577 077
email:thanida@thanida.sk
fax:
adresa:Obchodná ul. 3, Bratislava (2.poschodie)
Thajská masérka zo Surin. Thanida má s masážou 20-ročné skúsenosťi, vyštudovala thajskú masáž v svetoznámom chráme Wat Po v Bangkoku, a pracovala vo viacerých európskych krajinách. Na Slovensku pôsobí už 6 rokov, za ktoré si stihla získať priazeň mnohých zákaznikov.  viac >

Traditional Thai


Thajská masáž
je súčasťou tradičnej thajskej medicíny. Typická je svojou jedinečnosťou. Každý masér či masérka totiž pracuje inak. Základné pravidlá tejto masáže nájdeme v budhistických textoch pochádzajúcich už z 2. storočia pred n.l. Hlavný dôraz pri masáži je kladený na ukľudnenie celého tela a mysle. Thajská masáž zbavuje telo svalového i nervového napätia, stimuluje krvný obeh, odstraňuje energetické blokády. Harmonizuje telo i ducha.



Thai Soft massage
Jemnejšia verzia thajskej masáže, vhodná pre citlivejších ľudí.


Foot & Back


Thajská masáž nôh a chrbta je ideálna kombinácia masáže, pomáha maximálne uvoľniť a zrelaxovať celé telo. Používa sa technika akupresúry, masáž palcami, tlak dlaní, lakťov. Na masáž chodidiel sa používa aj drevená tyčinka.Masírovaním reflexných bodov na chodidlách a energetických bodov na celých nohách sa uvoľňuje stres a vnútorné napätie.Akupresúrna masáž chrbta a šije uvoľňuje stuhnuté svalstvo, odstraňuje bolesť krčnej chrbtice, pomáha odstrániť bolesť hlavy, má pozitívny vplyv aj na zrak.
Uvoľnením napätia v chrbte upokojíme nervový systém, masáž chodidiel pôsobí ako prevencia alebo pomoc pri riešení zdravotných problémov.


Back & Head


Thajská masáž hlavy a chrbta pôsobí na uvoľnenie a upokojenie organizmu prostredníctvom reflexných bodov na hlave, ušiach a tvári, ktoré korešpondujú s vnútornými orgánmi. Uvoľňuje svaly krčnej chrbtice, odstraňuje energetické bloky. Pomáha odstrániť negatívne emócie, uvoľniť stresom stiahnuté svaly na tvári, uvoľniť celé telo a prehĺbiť stav relaxácie. Je úžasnou metódou, ako zahodiť starosti za hlavu po ťažkom pracovnom dni. Masáž hlavy niekedy dokáže nahradiť aj masáž celého tela.


Arms & Stomach


Thajská masáž rúk a brucha uvoľnuje ruky, ramená, podporuje tráviacu sústavu a pomáha pri žaludočých problémoch.


Thai Ayurved
Ayurvédska masáž je terapeutická olejová masáž celého tela pomocou teplých bylinkových olejov. Hlavným cieľom ajurvédskej masáže je vylúčenie toxínov a odpadových látok, regenerácia, udržanie sily a energie. Ajurvéda – indická medicína stará 5000 rokov – je celostnou vedou, zaoberá sa celým človekom. Nezameriava sa na potláčanie príznakov, ale hľadá a lieči príčinu chorôb. Cieľom ajurvédy je prevencia a liečba ochorení, posilnenie imunity a spomalenie starnutia.


Thai Hawaii


Kombinácia dvoch veľmi obľúbených masáži - thajskej a havajskej, vo Vás zanechá úžasný pocit exotiky a upokojenia.


Aroma Therapy


Aróma masáž s olejom zvlhčuje a prehrieva pokožku, tlak a rytmické pohyby rúk uvoľňujú svalstvo. Zmes čistých éterických olejov odstraňuje nervozitu, melanchóliu, posilňuje imunitný a nervový systém, ničí baktérie. Masáž aktivizuje lymfatický systém, zlepšuje stav pokožky, pohybového aparátu, harmonizuje celý organizmus. V aromaterapii sa používajú rastlinné oleje (slnečnicový, olivový, sezamový, mandľový), do ktorých sa pridávajú aromatické olejové esencie. Oleje sa miešajú tesne pred masážou podľa  toho, či je potrebné stimulovať organizmus alebo upokojiť. Pri masáži prenikajú účinné látky všetkými vrstvami kože až ku krvným vlásočniciam. Spojením vôní a masážnej techniky nastane úplné uvoľnenie a regenerácia.Pri pravidelnej masáži budete žiariť optimizmom a zdravím, budete ľahko zvládať povinnosti.



Thai Aroma
Aromaterapeutická masáž spája pôsobenie tropických vôní s upokojujúcou masážou. Obsahuje prvky tradičnej thajskej masáže, akupresúry a indickej ajurvédy. Na výber máte z niekoľkých olejov a aróm.


Thai Herbal


HERBAL masáž je originálna thajská procedúra, po ktorej sa budete cítiť, ako keby ste sa znovu narodili. Vyskúšajte a uveríte!Nádherná vôňa bylín a teplý dotyk mäkkých vankúšikov Vás zrelaxuje, ale aj povzbudí, vyváži životnú energiu a uzdraví. Masáž aktivizuje látkovú výmenu, lymfatický a krvný obeh, zlepšuje mikrocirkuláciu a výživu tkanív, zvyšuje imunitu, normalizuje procesy v koži, aj v podkoží, do pokožky dodáva užitočné látky, zosilňuje tonus svalov a detoxikuje organizmus. Využíva sa preventívne, aj liečebne na problémy s kĺbmi, svalmi, po intenzívnom fyzickom výkone, pri artróze, osteoartróze, problémoch s obličkami. Vhodná je na relaxáciu po celodennej práci s počítačom, odstráni následky stresu. Naše originálne masážne gule obsahujú 21 byliniek, napríklad gáfor, citrónovú trávu, listy limetky, kurkumu, levanduľu, zázvor…, a každá z nich má svoju dôležitú funkciu. Vôňa naparených byliniek, ich špecifické účinky, ale aj pôsobenie tepla a liečivých rúk prinášajú nádherný zážitok z masáže.Na detoxikáciu je vhodné naplánovať si niekoľko masáží za sebou, aby sa organizmus i pokožka kvalitne vyčistili.


Morning Cream


Krémová masáž je vhodná najmä na suchú pokožku, hydratuje a zanechá Vašu pleť pružnú a žiarivú.


Body Scrub



Peeling masáž čistí a regeneruje pokožku. Masáž nie je len výbornou očistou pokožky, ale aj príjemnou relaxáciou, pri ktorej sa celé telo uvoľní. Pomôže odstrániť stres a napätie, harmonizuje psychiku a hormonálny systém, pôsobí proti depresii. Prináša pocit čistoty a vyrovnanosti, znižuje prejavy niektorých druhov dermatitídy. Kombinácia masážnych ingrediencií hydratuje pokožku.

 

 

 

Pondelok10.0022.00
Utorok10.0022.00
Streda10.0022.00
Štvrtok10.0022.00
Piatok10.0022.00
Sobota10.0022.00
Nedeľa10.0022.00
Masáže v rámci otváracích hodín LEN na REZERVÁCIU !
Akcie & zľavy Fotogaléria
Späť
Dopredu
Kde nás nájdete
Zaslať dopyt
Meno:
E-mail:
Správa:
Antispam:Captcha
 Odoslať
REKLAMA


Partneri

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri