Obchodná ulica - koláž

Hotel Crowne Plaza Bratislava

web:www.crowneplaza.sk/
tel:+421 2 5934 8111
email:info@crowneplaza.sk
fax:
adresa:Hodžovo námestie 2
Crowne Plaza Bratislava je hotel prvej triedy v centre Bratislavy. Spája vynikajúcu polohu, komfortné ubytovanie, moderné konferenčné priestory a perfektnú kuchyňu. Hotel je situovaný v centre mesta s výhľadom na Prezidentský palác, len niekoľko minút chôdze od historického centra a slávneho Bratislavského hradu.  viac >

Crowne Plaza Bratislava je hotel prvej triedy v centre Bratislavy. Spája vynikajúcu polohu, komfortné ubytovanie, moderné konferenčné priestory a perfektnú kuchyňu. Hotel je situovaný v centre mesta s výhľadom na Prezidentský palác, len niekoľko minút chôdze od historického centra a slávneho  Bratislavského hradu.

 

Hotel ponúka ubytovanie v 224 komfortných izbách a apartmánoch. K dispozícii je 14 konferenčných miestností s rozlohou viac ako 1200 m², ktoré sú vybavené najmodernejšou technikou a vysokorýchlostným internetom.

 

Stravovanie v Crowne Plaza Bratislava je pre hostí nezabudnuteľným zážitkom, kulinárske špeciality našej reštaurácie nadmieru splnia Vaše očakávania.

 

Komplexná starostlivosť o telo, cieľovo zamerané tréningové programy, masáže, sauna a bazén sú v ponuke Zion Spa. Je to jedinečný hotelový produkt, ktorý svojou originalitou vytvára miesto na stretnutie a zábavu, MIESTO STRETNUTÍ A ŽIVOTA.

 

Či už ide o obchodné stretnutie pri káve, alebo o neformálne stretnutie pri lahodnom víne, Plaza Bar bude pre Vás to správne miesto.
Viac informácií a otváracie hodiny Plaza Baru nájdete tu: www.crowneplaza.sk/sk/restauracie-bary/plaza-bar/

 

Aby sme mohli našu kuchyňu zásobovať najčerstvejšími produktami, tak sme na veľkej časti našej letnej terasy vytvorili bylinkovú záhradku.
Letná terasa s bylinkovou záhradkou poskytuje vynikajúce zázemie pre niektoré z našich vonkajších brunchov alebo iných letných akcií počas letnej sezóny.
Fotky nájdete na linku: www.crowneplaza.sk/sk/restauracie-bary/bylinkova-zahradka/

 

V Crowne Plaza Bratislava si takisto môžete užiť pokojné raňajky v našej reštaurácii Fresh! a môžete sledovať, ako sa Staré mesto prebúdza okolo Vás.
Viac informácií nájdete na nasledujúcom linku: www.crowneplaza.sk/sk/restauracie-bary/fresh/

Pondelok08:0024:00
Utorok08:0024:00
Streda08:0024:00
Štvrtok08:0024:00
Piatok08:0024:00
Sobota08:0024:00
Nedeľa08:0024:00
Fotogaléria
Späť
Dopredu
Kde nás nájdete
Zaslať dopyt
Meno:
E-mail:
Správa:
Antispam:Captcha
 Odoslať
REKLAMA


Partneri

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri