Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Novinky

CCC

 

 

 

 

Ženy a tenisky – Keď vieš kam kráčaš

 

 

CCC predstavuje novú kolekciu Youngsters

 

Len máloktorý módny kus prešiel tak rozsiahlym vývojom ako tenisky, ktoré si za jedno storočie vyšliapali cestu z prašných ulíc cez športové štadióny na módne móla. S príchodom jari predstaví tie svoje aj sieť predajní CCC, ktorá prináša unikátnu kolekciu Youngsters.

 

 

 

 

 

Trendom je sloboda


Ženská obuv už dávno nie je len o módnych trendoch, ale je aj spôsobom ako vyjadriť svoj názor a individuálne vnímanie sveta. Jemné šaty, krátke šortky alebo street style? Rozhodnutie, s čím budete kombinovať svoje tenisky, je len na vás. Nadchádzajúca jarná sezóna so sebou prináša nové a odvážne kombinácie a možnosť spájať šport a „klasicky“ ženskú módu.  

 

 

 

 

 

 

Právo obuť si čo chceš


Nápadité inovácie v oblasti dizajnu, žiarivé farby, mnohostranné využitie – tenisky sú v súčasnosti stelesnením slobodného života, sily a kreativity. Farebnosť podporuje aj návrat čistých línií.
Takýmito prívlastkami sa vyznačuje aj nová kolekcia športovej obuvi Youngsters, ktorú na Slovensku nájdete v predajniach CCC. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých značiek ako Puma, Adidas, Reebok, Sketcher či mnohé iné. Kolekcia ponúka farebnú sviežosť a odpovedá na túžbu po spontánnosti. 

 

 

 

Inšpirujte sa novou kolekciou CCC v kamenných predajniach alebo na stránke www.ccc.eu

 

 

 

Tešíme sa na vás!

 

 

 

 

Viac o tejto prevádzke nájdete TU!

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri