Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Novinky

ARIES MEDISHOP BRATISLAVA

 

 

 

Jeseň v ARIES MEDISHOP

 

 

Práve nastáva nejfarebnejšie ročné obdobie. Príroda nám ukazuje, ako dokáže byť rozmanitá a silná. Počasie sa strieda nevídanou rýchlosťou a ľudské telo na tento nápor nie je pripravené. Prichádza jeseň, poďte sa s nami na neho vybaviť.

 

 


V chladnom počasí je dobré zahriať telo takzvanými "hrejivými" potravinami ako sú teplé polievky, tučné ryby (napríklad losos), grilované alebo dusená mäsa. Zahrievací efekt podporíte aj použitím výrazných druhov korenia ako zázvor, chili, kari, korenie, škorica, fenikel alebo rasca. Ak pokrmy doplníte naviac aj kvalitnými čajmi, nemusíte sa chladu obávať.

 

 

 

Tiež sa stretávame s rôznymi virózami a inými zdravotnými neduhmi. Týmto chorobám je potrebné predchádzať dodržiavaním zásad zdravej výživy a posilnením imunitného systému prostredníctvom rôznych doplnkov, o ktorých použití by vás mal informovať kvalifikovaný personál.

 

 

 

V našej výdajni ARIES MEDISHOP alebo na https://ariesmedishop.sk/zdravotnicke-pomocky/zdrava-vyziva.html získate všetko potrebné, aby ste sa celú jeseň udržali v kondícii.

 

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri