Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

 

Ženskosť v popredí a späť do školy v H&M s 20% zľavou!

 

 

Návrat do reality a klasického pracovného režimu býva po lete občas namáhavý. So štýlovým a pohodlným oblečením to však pôjde o čosi ľahšie!

 

 

 

S H&M zvládnete túto jeseň návrat do školy výhodnejšie! Pripravte školákov do školských lavíc a nakupujte kúsky z novej kolekcie lacnejšie. Navštívte naše kamenné predajne, kde máme pre vás do 9.septembra pri každom nákupe detského oblečenia v hodnote nad 30 EUR zľavu 20% na celý nákup! Vyberte si trendové a pohodlné kúsky pre dievčatá a chlapcov a využite našu špeciálnu ponuku.

 

 

 

V predajniach H&M a online na hm.com na vás čaká nová dámska kolekcia, ktorá dýcha ženskosťou a eleganciou. Úhľadné kúsky z pletenín, padavých materiálov či vlny vás budú spoľahlivo sprevádzať počas celej jesene. Siahnite po elegantnej čiernej sukni z pleteniny a doplňte ju priliehavým svetrom. Alebo to skúste s klasickým rolákom v béžovej farbe a sukňou s nápaditým vzorom. 

 

 

 

V kurze sú tiež čižmy nad kolená a veľké pevné kabelky! Nechýbajú teplé kabáty, padavé blúzky či široké nohavice. Zamilujte si príjemnú paletu farieb v zložení vínová-hnedá-modrá, ktorá je doplnená krémovými a sivými odtieňmi. https://bit.ly/2N43B0r 

 

 

 

Štýlové jesenné kúsky a kombinácie na akúkoľvek príležitosť nájdete práve teraz v H&M. Klikajte na hm.com alebo sa zastavte v našich predajniach.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tešíme sa na vás!

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri