Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

 

Späť do školy v H&M s 20% zľavou a novou DIVIDED kolekciou!

 

 

Vrátiť sa späť do školských lavíc a užiť si rok štýlovo nebolo nikdy jednoduchšie! S H&M to túto jeseň zvládnete dokonca ešte výhodnejšie. 

 

 

 

Nakupujte kúsky z novej detskej kolekcie lacnejšie! Navštívte naše predajne. Od 23.augusta do 9.septembra máme pre vás pri každom nákupe detského oblečenia v hodnote nad 30 EUR zľavu 20% na celý nákup. Vyberte si trendové a pohodlné kúsky pre dievčatá a chlapcov a využite našu špeciálnu ponuku.

 

 

 

Žiarivé mikiny a vzorované košele? Môže byť! Chlapčenská kolekcia je plná nápaditých tričiek či cool nohavíc. Nechýbajú praktické a variabilné bundy s kapucňou alebo bez. Pletená čiapka spoľahlivo zahreje a do batohu zbalíte všetko potrebné.

 

 

 

V predajniach H&M a online na hm.com na vás čaká nová DIVIDED kolekcia: https://bit.ly/2wo7m6A
Je inšpirovaná povestným parížskym štýlom s podtónom ležérnosti a bezstarostnosti. Tvárou kolekcie je speváčka a textárka Izzy Bizu, ktorá nás spolu s novými kúskami vtiahla na výlete v Paríži do víru prúžkov, výrazných farieb a chic kára. Nechýbajú ani hravé vzory a nadčasové strihy a materiály. Skúste to túto jeseň s menčestrovou šatovou sukňou, doplňte ju padavou blúzkou a farebnou baretkou. A čo tak pruhovaný pulóver v kombinácii s károvanými širokými nohavicami? 

 

 

 

Dokonalé kombinácie pre všetky pohodové chvíle nájdete práve teraz v H&M. Klikajte na hm.com alebo sa zastavte v našich predajniach. Tešíme sa na vás!

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri