Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

 

Späť do školy!

 

 

Nový školský rok si zaslúži privítanie vo veľkom štýle. A to doslova! Príďte si k nám vybrať štýlové outfity pre školákov a vkročte do jesenných dní v kúskoch z novej kolekcie. Máme dokonalý outfit na prvý školský deň a množstvo praktických a pohodlných vecí do každej lavice. Pastelové odtiene, trendové prúžky a flitre — je čas predstaviť vám najväčších favoritov z najnovšej kolekcie pre malých trendsetterov a trendsetterky! 

 

 

 

Čo takto dávka originálnej extravagancie pre dievčatá? Flitrovaná sukňa a mikina s kapucňou sú neobvyklou a hravou kombináciou, ktorá rozžiari každý deň! Ak hľadáte niečo nenápadnejšie, siahnite po prúžkovaných teplákových šatách alebo mikine s potlačou. Podkolienky s prúžkami dodajú outfitu šmrnc a slúchadlá zase spríjemnia a rozveselia cestu zo školy.

 

 

 

Žiarivé mikiny a vzorované košele? Môže byť! Chlapčenská kolekcia je plná nápaditých tričiek či cool nohavíc. Nechýbajú praktické a variabilné bundy s kapucňou alebo bez. Pletená čiapka spoľahlivo zahreje a do batohu zbalíte všetko potrebné.

 

 

 

Vrátiť sa späť do lavíc a užiť si školský rok štýlovo nebolo nikdy jednoduchšie! Príďte si vybrať štýlové kúsky z dievčenského či chlapčenského oddelenia. Hravé a farebné detské kúsky na prechodné obdobie kúpite už dnes v našich predajniach.  https://bit.ly/2KRp0EV 

 

 

 

Nepremeškajte posledné dni letných ZLIAV! Len do 19. augusta nakupujete vo všetkých kamenných predajniach H&M ešte výhodnejšie! Využite akciu 3 za 2 a odneste si váš nákup z predajne lacnejšie. Vyberte si tri produkty z výpredajov a pri pokladni zaplatíte len za dva z nich. Ponuka je dostupná iba v kamenných predajniach, nie online.

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri