Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

Prázdniny plné zábavy & farebnej detskej módy!

 

Tie najkrajšie letné dobrodružstva sú v plnom prúde. Prázdninové dni sú ten pravý čas na nezabudnuteľné zážitky a chvíle plné radosti a smiechu. Slnko nad hlavou, dni bez starostí a úsmev na perách - počas prázdnin nepotrebujeme takmer nič. Stačí dobrá nálada, skvelí kamaráti a oblečenie, na ktoré sa dá spoľahnúť v každom počasí a v každej situácii.

 

 

Či budú vaše deti tráviť prázdniny pri vode, na chate, v meste či na dedine, s novou kolekciou od H&M si ich môžu vychutnať naplno. Nelámte si hlavu s tým správnym outfitom, my to vyriešime za vás! Inšpirujte sa kúskami z najnovšej kolekcie a príďte si vybrať do našich predajní. Čakajú na vás trendy tričká s potlačou, elastické šortky či nohavice, vzdušné šaty alebo padavé sukne. Bodky, kvietky, zvieratká, modrá, ružová či žltá - stačí si len vybrať!
https://bit.ly/2m9lZWN 
 

 

 

Okrem toho na vás v predajniach a online na hm.com stále čakajú aj skvelé zľavy! Teraz sme si pre vás pripravili ešte viac produktov za ešte nižšie ceny. Nakupujte oblečenie a doplnky so zľavou až do -70%! Užívajte si leto v štýlovej móde za skvelé ceny.

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri