Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

Letné novinky pre malých aj veľkých!

 

 

Stavte v horúce dni na jednoduchosť! Nová dámska kolekcia H&M z konceptu L.O.G.G je na letný čas ako stvorená. Padavé strihy a vzdušné tkaniny sú zárukou pohodlia a nekonečnej voľnosti pri každom pohybe. Vyberte si z novej kolekcie a doplňte si do šatníka štýlové oblečenie ako na pokojnú dovolenku pri mori, tak aj pre chvíle strávené v ruchu mesta.

 

 

Odhalené ramená a pruhovaná potlač sú kľúčovými prvkami kolekcie. Základ tvorí kombinácia bielej a sivej, nechýba však ani pestrá paleta farieb. Zelená, oranžová či žltá rozžiaria každý letný deň. Šaty na ramienka, overal s padavým výstrihom a odhalenými ramenami, voľné nohavice či pohodlné šortky - v novej kolekcii na vás čaká široký výber letných kúskov, ktoré si zamilujete. 

 

 

Toto leto bude o zábave. Čím viac, tým lepšie! Pripravte sa na dni plné smiechu a zážitkov pod modrým nebom a vyzbrojte sa kúskami, ktoré sú pod horúce slnko priam stvorené. V detskom oddelení na vás čaká nová kolekcia plná farebného oblečenia, s ktorým žiadna nuda nehrozí.

 

 

Elastické šortky, farebné overaly, tričká s najrôznejšími vzormi či spoľahlivé šiltovky - nové zážitky si treba užívať v oblečení, ktoré zaručí pohodlie a voľnosť za každých okolností. Príďte si vybrať z pestrofarebných kúskov, ktoré rozžiaria všetky detské oči!

 

 

Kolekcie nájdete práve práve teraz v predajniach H&M alebo online na hm.com.

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!
 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri