Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

Jar na výraznú nôtu!

Živé odtiene, hravé potlače a strihy, ktoré nikdy nezostarnú. Nová jarná kolekcia z dielne DIVIDED je ideálna pre všetky slečny, ktoré sa chcú odlíšiť a neboja sa v móde experimentovať. 

 

Dni zaliate slnkom priam povzbudzujú oživiť šatník žiarivými farbami a obliekať sa s chuťou.  Doprajte vášmu šatníku injekciu v podobe nových sviežich kúskov, ktoré nájdete práve teraz v predajniach alebo online. Čakajú na vás rozkošné zavinovacie šaty s kvetinovou potlačou hneď v niekoľkých farbách, skinny džínsy s vysokým pásom alebo pohodlné viskózové nohavice s gumou v páse. 

 

 

Počas teplejších dní určite padnú vhod džínsové šortky či sukňa, ktoré ľahko skombinujete s topom so spadnutými ramenami. Doplňte outfit nápaditými doplnkami v podobe neprehliadnuteľných červených sandálov či hrubými kruhovými náušnicami.  https://bit.ly/2pOUC6N

 

 

Ešte stále nakupujete detské oblečenie so zľavou! Až do 8. apríla môžete vo všetkých kamenných predajniach H&M využiť 20% zľavu na nákup. Vyberte si v detskom oddelení oblečenie či doplnky v minimálnej hodnote 25€ a pri pokladni máte od nás zľavu 20% na celý váš nákup. Nepremeškajte skvelú príležitosť a príďte si vybrať krásne detské kúsky za skvelé ceny! 

 

 

Ponuka je platná od 22. marca. do 8. apríla 2018, iba v kamenných predajniach H&M na Slovensku. Zľava bude odpočítaná pri pokladni. Zľava nemôže byť kombinovaná s inými zľavami či ponukami a nie je možné použiť ju na nákup darčekovej karty. 

 

 

Tešíme sa na vašu návštevu!

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri