Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

Jarné trendy v H&M

Novinky z jarných kolekcií už dorazili! Príďte si do predajní H&M obzrieť nové kolekcie a vyberte si oblečenie či doplnky, ktoré sú štýlové, praktické a vhodné na každodenné nosenie.

 

V detskom oddelení sme si v novej kolekcii pre chlapcov a dievčatá pripravili množstvo veselých a pestrých noviniek. Blížiace sa jarné dni budú zaliate slnečnými lúčmi a nebude chýbať ani príjemný čas plný zábavy a smiechu. Preto sa treba spoľahlivo “vyzbrojiť”- nesmie chýbať kvalitné a spoľahlivé oblečenie do školy či na hry s kamarátmi.

 

Rozžiarte detský šatník a vneste doň nové svieže kúsky a doplnky. V novej kolekcii na vás čakajú farebné mikiny s potlačou, elastické džínsy, základné tričká a svetre, ktoré môžete doplniť pestrými bundami či rozkošné šaty a sukne. Preskúmajte našu novú detskú kolekciu v predajniach alebo online a vyberte si z aktuálnych jarných trendov! https://bit.ly/2ELZ9jW

 

Vstúpte do jarného obdobia vo veľkom štýle spolu s novou kolekciou v dámskom oddelení. Čo takto nadčasová klasika s uhladeným vzhľadom? Jednoduché strihy s oversized nádychom sú skvelou voľbou do práce či na voľný čas. Košele a svetre so spadnutými ramenami, rovné nohavice, dlhé šaty či plisovaná sukňa - to všetko v oku lahodiacich farbách, ktoré sa navzájom dobre kombinujú.

 

Prechodné bundy a módne svetre vás budú spoľahlivo sprevádzať počas celej jari. Dlhý trenčkot sa bude bez pochýb hodiť do chladnejších dní a volánová blúzka vnesie do každej kombinácie dávku romantickej elegancie. A nezabudnite tiež na nápaditú kombináciu tejto sezóny, v ktorej budete o krok vpred: jemné ležérne šaty v kombinácii s klasickými športovými ponožkami! https://bit.ly/2sFsaIo

 

Tešíme sa na vašu návštevu.

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU.

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri