Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

 

 

 

Svet denimu

 

Džínsovina a jej rôzne podoby či spracovanie sú jedným zo základných kameňov módneho sveta! Je základom šatníkov a nadčasovým ikonickým kúskom, ktorý sa každoročne objavuje na svetových prehliadkových mólach. Ani u nás v H&M nebudú túto sezónu chýbať tie najhorúcejšie denimové trendy!

 

Túto sezónu má džínsovina tie najrôznejšie a najpestrejšie podoby - od tmavej, cez svetlú, až po pestré a nápadité farby ako žltá, ružová či biela. Na dámskych modeloch nechýbajú zaujímavé detaily v podobe perličiek či nášiviek. V kolekcii nájdete okrem nohavíc a búnd aj nádherné hravé šaty či trendové culottes! Najžiadanejšie džínsové trendy pre pánov sú bez pochýb ošúchané detaily, sýto nafarbená tkanina a rovný strih nohavíc. https://bit.ly/2EuzUSg

 

Navštívte naše kamenné predajne a príďte si vybrať svoj obľúbený džínsový kúsok. Práve teraz máme pre vás vybrané denimové kúsky v nižších cenách!

 

Rozmaznávajte na sviatok zaľúbených seba aj svoju polovičku! Využite našu valentínsku ponuku a príďte si do kamenných predajní H&M vybrať zmyselnú spodnú bielizeň pre neho či pre ňu. Na druhý kúsok vám dáme zľavu 20%! Ponuka platí v oddelení spodnej bielizne pre dámy aj pre pánov, s výnimkou ponožiek a pančuchového tovaru.

 

Príďte si vybrať do našej predajne alebo si pozrite ponuku online na hm.com! Nájdite si kúsky, ktoré vás vystihujú a v ktorých sa cítite pohodlne!

 

Tešíme sa na vašu návštevu,

 

H&M
hm.com

 

 

 

Viac o tejto prevádzke nájdete TU!

 

 

 

 

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri