Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

CCC

 

 

Goodbye, leto


Nie, milé dámy, dať nadobro letu zbohom určite nechceme. No zatiaľ čo ešte využívate letné zľavy až do 70%, aby ste sa obuli na poslednú last-minute dovolenku, do predajne pomaly prichádza jesennejšia, o niečo menej odhalená, no o to rafinovanejšia  nová kolekcia.
Ako zvykli hovorievať naše staré mamy, zima ide najviac od nôh. Týmto pravidlom sa podľa všetkého riadia aj módni návrhári, ktorí čoraz častejšie pracujú s masívnejšou podrážkou. Na mokasínach, teniskách či dokonca lodičkách. Nová kolekcia vás o tom presvedčí na vlastné nohy.

 

 

 

 

 

Pánsky flirt
Romantické baleríny si môžu dať túto sezónu pohov. Z trónu najpohodlnejších topánok ich zosadili mokasíny. Trochu maskulínne so štipkou drsnosti, no pritom z nich srší ženskosť a sexepíl. Tento mužský trend si osvojíte s nefalšovanou ľahkosťou.
Nová kolekcia Lasocki a Jenny Fairy si vás totiž získa rôznorodosťou použitých farieb, materiálov a prepracovaných detailov. Čiže dosť na to, aby sme z obchodu odchádzali minimálne o jeden pár topánok bohatšie. Mokasíny veľmi jednoducho skombinujete s voľnou bielou blúzkou, indigovými skinny jeansami a keď zafúka, v zálohe majte pripravený béžový trenčkot.

 

 

 

 

 


Dámou vždy a všade
Neviete si predstaviť deň bez podpätkov? Ak sú súčasťou vášho pracovného dress-codu alebo sa v nich jednoducho cítite viac svoja, v jesennej kolekcii nájdete aj trendy kúsky na podpätku. Ihličkový podpätok vystriedal stĺpcový, ktorý efektne vyvažuje masívnejšiu podrážku. Vyskúšajte napríklad mokasíny so strapcami a kovovou retiazkou z koženej kolekcie Lasocki. Na výber máte hneď z dvoch farebných odtieňov. Z trendovej khaki a stále módnej ťavej.

 

 

 

 

 


Svet na pleciach
Školské časy možno máte dávno za sebou, no taká praktická záležitosť, akou je ruksak, rozhodne patrí do vášho šatníka. Odnesiete v ňom všetko potrebné, zbalíte veci do fitka alebo v jeho spoločnosti strávite víkend mimo mesta. Navyše spolu s mokasínami vytvára ten správny „boyfriend look“.
Ak ste skôr kabelkový typ, máme pre vás vhodnú alternatívu. Shopper bag je dnes povinnou výbavou každej modernej ženy. Pri výbere sa držte svojho praktického ja - čím väčšia, tým lepšia.

 


Viac inšpirácii hľadajte v predajni CCC alebo na stránke  www.ccc.eu/sk.

 

Tešíme sa na Vašu návštevu!

 

 

Viac informácií o predajni nájdete TU

 


 

 

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri