Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

H&M

 

Slnkom zaliate dni sa blížia, nechajte sa zlákať novými trendmi a hviezdite počas celého leta! Naša nová kolekcia Vás na dlhé letné noci a dni s lúčmi slnka v tvári pripraví dokonale. Piesok medzi prstami či slaná voda vo vlasoch — my sa už letnej sezóny a dovoleniek nevieme dočkať. Pripravte sa na tento pohodový čas spolu s letnou kolekciou H&M. V našich letných kúskoch, nádherných plavkách a neprehliadnuteľných doplnkoch to bude to najkrajšie leto!

Jemná ružová a prírodné zemité odtiene sú toto leto našimi favoritmi! Nechýba ani žltá či strieborné odlesky, ktoré sú horúcim trendom tejto sezóny. V kombinácii s plisovaním vytvárajú dokonalú súhru. Vyberte si svoje dokonale padnúce plavky v najrôznejších farbách a strihoch pre každý typ postavy, doplňte ich štýlovou obuvou a vzdušnými kúskami na pláž aj do mesta.

 

 

 


Dôraz kladieme túto sezónu aj na doplnky! Vyberte si z našej širokej ponuky slnečných okuliarov, klobúkov a kabeliek. Našu novú základnú kolekciu šiat, šortiek či topov tak vo svojom outfite dotiahnete k dokonalosti. Leto je tu čo nevidieť, inšpirujte sa našou najnovšou kolekciou a vyberte si svojich favoritov!

Od 26. mája do 4. júna ju dokonca kúpite so zľavou! Čím viac u nás nakúpite, tým väčšiu zľavu si odnesiete. So špeciálnym kupónom, ktorý nájdete na
https://bit.ly/2r0vLhH  máte v predajniach H&M pri nákupe nad 35€ zľavu 15% a pri nákupe nad 50€ zľavu 20%! Kupón nie je možné kombinovať s inými zľavami či špeciálnymi ponukami. Nezabúdajte však, kupón je možné využiť len v predajni, nie online.
 


Tešíme sa na Vašu návštevu.

 


 

Pre ďalšie informácie o prevádzke kliknite TU

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri