Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Novinky

H&M

 

 

 

 

Nová sezóna, nové kúsky a vynovený šatník. Tento kolobeh sa u väčšiny z nás opakuje
takmer stále s príchodom nových trendov. Čo však s vecami, ktoré už nosiť nechceme a nebudeme? Vyblednuté tričká, ponožka, ktorá stratila svoju “dvojičku”, zažltnutá košeľa…


Samozrejme, môžeme ich vyhodiť na skládku alebo si z nich spraviť handru na umývanie podlahy. No k móde sa dá pristupovať aj zodpovednejšie a dnes už takýmto kúskom vieme vdýchnuť nový život! Vieme ich recyklovať, opätovne použiť a využiť v procese ďalšej výroby! Pripojte sa k H&M a recyklujte Vaše použité, obnosené či dokonca aj roztrhané oblečenie spolu s nami!
Prineste k nám do predajní veci, ktoré už nechcete- od akejkoľvek značky a v akomkoľvek stave. Nechajte nám svoju tašku s nechceným šatstvom a my sa postaráme o to, aby dostalo nový život. Okrem toho, za každú tašku s oblečením od nás dostanete odmenu v podobe poukážky na ďalší nákup.
Pozícia jednej z najväčších svetových módnych spoločností prináša aj veľkú zodpovednosť, a preto sme v roku 2013 spustili našu globálnu iniciatívu na zber šatstva. Vy prinesiete svoje veci, my im dáme nový zmysel. Spoločne uzavrieme cyklus módy.
Módu možno urobiť aj zo starých šiat. Presvedčte sa o tom v našich predajniach, kde si už teraz môžete kúpiť kúsky z 20 % až 30 % z recyklovaného vlákna zo zozbieraného šatstva. Zozbierané veci triedime do viac ako 350 rôznych kategórií. Oblečenie v dobrom stave distribuujeme po celom svete ako použitý tovar. Časť vecí sa premení na iné výrobky alebo sa pomelie a použije vo výstavbe alebo v automobilovom priemysle ako vypchávky a izolácia. Niektoré oblečenie dostane novú šancu vo forme textilného vlákna. Následne sa použije v novej kolekcii H&M Conscious!
Každý kúsok sa počíta! Nech móda nevyjde nazmar.
Inšpirujte sa naším videom, v ktorom môžete nahliadnuť do samotného procesu: httsp://bit.ly/2jYEHOU


H&M

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU
 

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri