Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Novinky

H&M

 

 

 

 

 

Milujete šport a aktívny životný štýl? V tom prípade ste v H&M na správnej adrese! Vráťte sa späť do formy po dňoch plných oddychu a relaxu spolu s nami. Vkročte do nového roku tou správnou nohou a naštartujte svoju motiváciu tým správnym smerom v športovej kolekcii, ktorá Vás nesklame ani pri tej najväčšej záťaži.


V kamenných predajniach a online na Vás tento týždeň čaká nová športová kolekcia, ktorá je určená všetkým, ktorí milujú nové výzvy a neboja sa ich pokoriť. Nevzdávajte to a vydajte zo seba to najlepšie. Kolekcia je prienikom jednoduchého dizajnu s funkčnosťou a výkonom! Rafinované materiály, flexibilný dizajn a jedinečné športové kúsky, ktoré Vás poženú k lepším a spoľahlivým výkonom.


Oblečenie určené na beh, športové šortky a tričko do posilňovne alebo trekingové nohavice v čiernych, červených a sivých odtieňoch pre mužov a ich najväčšie športové výkony. Pre ženy sme si pripravili novú kolekciu športových šortiek, teplákových búnd a nechýbajú ani skvelo padnúce legínsy. Kolekcia sa nesie prevažne v nevtieravých trojkombináciách, pričom dominuje biela, čierna, púdrovo ružová a tmavo modrá.

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU

 

 

 

 

 

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri