Obchodná ulica - ôsmy Obchodná ulica - Deviaty Obchodná ulica - Jedenasty Obchodná ulica - Traja - selfie
Akcie & zľavy

CCC

 

 

 

Pripravená na Lasocki? Jarné ulice zaplaví explózia
farieb a štýlov

 

Je to tu! Do predajní CCC mieri nová jarná kolekcia Lasocki, a je to trpko-krásna udalosť. Teda, trpká len pre našich partnerov, ktorí budú ťahať za kratší koniec, keď sa nám budú snažiť vyhovoriť kúpu nového páru.


Dámy, všetky dobre vieme, že muži počúvajú na čísla, a tak ako argument pokojne môžete použiť výsledok CCC štatistiky z minulého roku – takmer polovica slovenských žien nie je spokojná s množstvom topánok, ktoré vlastnia. Hádate správne, chceli by viac!


Pekných párov nikdy nie je dosť
Našťastie, mimoriadne priaznivý pomer kvality a ceny Lasocki obuvi robí zo zdanlivého nákupného „hriechu“  úplne nevinné potešenie, ktoré si môže dopriať skutočne každá. Ste zvedavá, aké trendy  v nadchádzajúcich týždňoch rozžiaria naše ulice? Heslom jari je...


Ukážte nohy!
Po mesiacoch skrývania chodidiel v zateplených interiéroch čižiem konečne prichádza čas poodhalených pedikúr a nôh pobozkaných lúčmi jarného slnka.  Otvorené sandáliky si získajú srdcia každej fashionistky odvážnymi farbami, nápaditými detailmi, asymetrickým viazaním, kombinovaním textúr či hravými strapcami, ktorých popularita stále trvá, takže sa s nimi v tohtoročnej jarnej sezóne ešte nelúčime.


Obujte sa do farieb relaxu
S novými dizajnovými prvkami sa o vašu priazeň budú uchádzať aj jarné modely členkovej obuvi či dámskych mokasín v tónoch, ktoré vás v predstavách prenesú na prímorskú pláž – v pieskovej a námorníckej modrej.


S pečaťou Lasocki kvality
Variabilita štýlov jarnej kolekcie má jedného spoločného menovateľa – prírodný materiál. Koža, charakteristická pre všetky modely značky Lasocki, sa vyznačuje precíznym spracovaním vysokej európskej kvality a je dobre prispôsobiteľná tvaru chodidla.


Ušité na každý vkus
Tak ako, dámy, už ste sa rozhodli, v akom duchu sa budú niesť vaše jarné prechádzky? Extravagancia? Elegancia? Nadčasová klasika? Alebo radšej niečo športovejšie? Nech už sa vyberiete po ktorejkoľvek z módnych ciest, začnite krokom do predajne CCC. S Lasocki nikdy nešliapnete vedľa.


Inšpirujte sa na www.ccc.eu/sk. 

 

 

 

 

 

 

 

Viac informácií o tejto prevádzke nájdete TU

REKLAMA


Partneri Sponzor sekcie

Partneri
Partneri   Partneri



Partneri
Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri Partneri
 
Partneri Partneri Partneri Partneri